You are here:

Despre noi

Cine suntem?

Concrete Art – pardoseli cu personalitate

Concretea Art Construct functioneaza in Romania din anul 2006, in domeniul pardoselilor epoxidice, poliuretanice, poliureice si microtopping. De-a lungul anilor, datorita unei viziuni antreprenoriale care vizeaza calitatea si fiabilitatea, compania a inregistrat o crestere constanta, ceea ce a condus la cresterea calificarii personalului, utilizarea de echipamente si tehnologii de ultima generatie.

Datorita succeselor si referintelor clientilor, ne-am extins de la piata locala la cea internationala. In acest moment in cadrul companiei exista o permanenta strategie de investitie in formarea si experimentarea unor tehnici noi de aplicare si a unor tehnologii de ultima generatie in ceea ce priveste executia de pardoseli turnate pe baza de rasini sintetice.

Astazi, compania are un deceniu de experienta in cele mai diverse tipuri de pregatire si instalare de pardoseli in rasina epoxidica si poliuretanica. Experienta acestori ani, formarea continua si participarea continua la cursuri de perfectionare sunt garantia cea mai de pret pentru client. Astfel putem oferi clientilor cele mai bune sfaturi in alegerea unei pardoseli pe baza de rasina.

Concretea Art Construct intervine atat in sectorul rezidential si comercial cat si in cel industrial, oferind o gama foarte mare de solutii, de la sisteme decorative, epoxidice, poliuretanice la mortar poliuretanic, unul dintre cele mai rezistenete sisteme, perfect pentru industria grea.

Concrete Art Construct , pe langa sistemele clasice de podele epoxidice, ofera si alte tipuri de sisteme care includ: tratamente superficiale pentru protectia betonului, impermeabilizari, tratamente anti-alunecare pentru exterior si rampe, sisteme de pardoseli pentru parcari, etc.

Programarea lucrarilor este riguroasa, punctualitatea si calitatea muncii sunt doar rezultatul unui proces de lucru preluat din experienta miilor de lucrari in decursul acestor ani. De la sfaturile tehnice si pregatirea suprafetelor si pana la livrarea finala catre client a pardoselii, Concrete Art Construct urmeaza fiecare detaliu, fara sa lase nimic la voia intamplarii.

Clienti