You are here:

Covor de piatră

Pardoseli din piatră naturală de înaltă clasă pentru terase și alei

GALERIE IMAGINI

Pardoseală din piatră naturală

Pardoselile din piatră naturală sunt soluții elegante și pot fi aplicate ca pavaje decorative la exterior. Lucioase, cu margini rotunde sau în colțuri, înglobate în rasină poliuretanică, de granulații diverse și într-o gamă de 16 culori, covoarele din piatră naturală pot fi aplicate peste un strat din beton bine finisat, gresie sau mozaic.

Sunt semi-permeabile, rezistă la razele UV și la intemperii. Se aplica in grosimi de pana la 20 mm.

Suprafete decorative pentru alei, balcoane și terase

Pardoselile cu covoare din piatră naturală creează suprafețe atractive, proiectate individual pentru balcoane și terase. Toate produsele din gamă sunt ideale pentru proiecte noi și pentru renovări.

Aceste pardoseli  pot fi aplicate pe sistemele de impermeabilizare, pe substraturi de beton, șapă sau ceramică.

Liantul poliuretanic poate fi utilizat pentru a crea o gamă largă de finisaje decorative, adăugând un aspect distinctiv și atractiv pe trotuarele, balcoanele și terasele: de la acoperiri de protecție de o singură culoare până la suprafețe frumos texturate cu chipsuri colorate sau cu un strat de cuart pigmentat și marmură.

covor piatra
covor piatra

Lixio: Pardoseli Venețiene adaptate pentru toate nevoile dvs.

Folosim spărtură de marmură de înaltă calitate de la carierele din Italia ale furnizorllor noștri. Aceasta vine spălată și uscata pentru a putea fi amestecată cu liantul poliuretanic. Liantul poliuretanic este fără miros, fără solvenți.
Poate fi folosit oriunde, cu uzură peste medie, insensibilă la căldură, îngheț și ușor de curățat.

Frumos în interior, frumos și la exterior

Sufletul clasic al pardoselii Lixio poate fi perfect combinat cu designul cel mai contemporan și setările istorice și tradiționale, pentru un lux discret și primitor. Lixio poate fi folosit atât pentru medii interioare, cât și exterioare (este rezistent la raze ultraviolete și condiții meteorologice nefavorabile). O alegere din satin lucioasă, rezistentă la alunecare sau chiar buciardată, face Lixio ideal în cele mai diverse spații: rezidențiale, comerciale, educative, hoteluri, muzee sau în clădiri publice.

covor piatra

Etape sistem

MICRO TERRAZZO LIXIO

A. Pregătirea suprafeței

B. Aplicarea stratului epoxidic și cuarț

1. Aplicarea  pardoselii Lixio

2. Finisarea suprafeței

3. Șlefuire

4. Chituire

5. Lustruire

6. Aplicarea tratamentului de protecție

Galerie Imagini: