Beton amprentatMicrotopingPiatra naturalaBeton AcidatEpoxiRasini poliuretanice

FAQs / Intrebari frecvente

Cat costa un mp de pardoseala?

Pretul difera in functie de proiect. Pentru a va face o estimare cat mai apropiata si pe proiectul dumneavoastra, va rugam sa accesati sectiunea Contacteaza-ne. Vom avea nevoie de cateva informatii: ce suprafata aveti (in mp), unde se va realiza lucrarea (localitatea), cand doriti amenajarea, ce strat suport exista. Daca este lucrare de exterior, pavaj decorativ, ce tip de trafic va exista (pietonal sau auto), cu ce grosime va puteti ridica: 1-2 cm pentru covor de piatra, 2-3cm pentru pavaj sasso italia, 7 cm pentru beton amprentat alei pietonale, 10 cm pentru beton amprentat zona auto . Daca este lucrare de interior, pardoseli decorative, grosimile difera de la 2 mm pentru rasina si microtopping pana la 5-7 cm pentru beton acidat sau polisat.

Cat timp dureaza amenajarea?

In functie de suprafata, de complexitatea lucrarii si de tipul de pardoseala ales, timpul de executie variaza. Se va lua in calcul si temperatura exterioara si umiditatea stratului suport. Cu aproximatie o lucrarea de beton amprentat se va realiza cca 4-5 zile ( o zi dureaza pregatirea stratului suport: nivelare, compactare, cofrare; o zi turnarea propriu-zisa: se pot turna intre 50 si 100 mp de pavaj; o zi taierea rosturilor de dilatare si la cca o saptamana dupa ce este gata se va aplica stratul protector: sigilantul). O lucrare de Microtoping dureaza cca. 5 zile, iar o lucrare de rasini decorative se va realiza in cca. 3-4 zile la care se va adauga o zi in plus pentru fiecare culoare folosita pe pardoseala.

Ce modele de pardoseala puteti realiza?

Pentru beton amprentat, modelele disponibile le gasiti in Catalogul de Beton amprentat. In ce priveste pardoseala din Microtopping, culorile de baza sunt alb sau gri. Pe acestea le putem pigmenta rezultand o suprafata uniforma din punct de vedere al culorii sau putem aplica acid rezultand o pardoseala unica si irepetabila. Pe pardoselile din rasini  putem realiza diferite jocuri de culori, nuante si modele. Linii curbe, linii drepte, norisori sau culori uniforme, doar imaginatia este limita. Se pot insera stikere, desene, boabe de cafea sau alte obiecte mici rezultand o pardoseala puternic personalizata.

Modelul de pe pardoseala se poate continua pe perete?

Atat rasina cat si microtopping-ul sunt materiale ce se pot aplica atat pe pardoseala cat si pe pereti sau blaturi. In ce priveste betonul amprentat, modelul pavajului poate fi continuat pe soclu sau trepte folosind beton polimer.

Cu ce materiale lucrati?

Inca de la inceputul societatii , amenajarile din beton amprentat, acidat sau polisat le-am executat cu materiale produse in Italia la firma noastra partenera Ideal Work si beton furnizat de catre statiile partenere. Betonul folosit este clasa C20/25 sau C25/30 in functie de proiect. Betonul se armeaza cu plasa stm de fi4 sau fi6. Pardoselile din Microtopping sunt realizate cu materiale Ideal Work iar furnizorul si partenerul nostru pentru pardoselile din rasini epoxidice si poliuretanice este BASF, lider mondial in domeniul pardoselilor din rasini.

Putem cumpara materiale sa ne realizam singuri lucrarea?

Puteti accesa sectiunea special destinata: Magazin aplicatori. Comercializam materiale, scule si matrite pentru beton amprentat si pereti decorativi. In ce priveste celelalte tipuri de pardoseli si pavaje, vindem sistemul intreg: manopera si materiale.