You are here:

Pardoseli rasini Epoxidice

Suprafețele monolitice pentru pardoseli epoxidice executate prin aplicarea tehnicilor mixte și cu inserarea de elemente decorative de diferite tipuri.
Efectele estetice multiple sunt impresionate prin prelucrarea manuală, cu o gamă largă de culori, finisaj lucios, mat și satinat. Grosimea medie este de 2-3 mm, cu o bună rezistență la uzură, pentru traficul pietonal, foarte ușor de curățat. Potrivit pentru case, birouri, showroom-uri.

GALERIE IMAGINI

Pardoseli și amenajări cu rășină epoxidică

Posibilitățile de utilizare a rășinilor epoxidice în domeniul construcțiilor și al arhitecturii interioare se găsesc atât în sectorul privat, cât și în sectorul comercial, până la lucrări mari destinate uzului public.
Vă prezentăm câteva exemple de pardoseli de rășină epoxidică și sisteme pe bază rășină printre cele care evidențiază cel mai bine versatilitatea și profesionalismul companiei noastre, de la suprafețe monolitice mari până la lucrări cu rășini pentru acoperiri de înaltă valoare decorativă.

Pardoseli din rășini epoxidice pentru locuințe

Rășina epoxidică pentru pardoseli și pereți poate fi considerată “pielea arhitecturală” a spațiilor interioare. Fiind un produs extrem de versatil, este din ce în ce mai apreciat și ales de un public cosmopolit cu interese culturale diversificate. Acest tip de pardoseală se poate aplica în grosimi de 2-3 mm, peste șape mecanizate cu încălzire, peste șape autonivelante, peste gresie sau mozaic, peste orice strat suport rezistent si bine finisat.

pardoseli epoxidice decorative
Pardoseli rasini Epoxidice

Pardoseli din rășină epoxidică pentru bucatărie

Pardoseli din rasini Epoxidice sunt foarte versatile, încât nu au putut fi ignorate de sectorul artelor aplicate și în amenajarea bucătăriilor, creând astfel un mediu unic capabil să dăruie emoții.

Datorită absenței rosturilor, se împiedică acumularea de praf și alte depuneri. Compoziția chimică a rășinii epoxidice o face inaccesibilă pentru mucegai, agenți bacterieni și chimici.

Pardoseli din rășini epoxidice pentru băi și dușuri

Pardoseala epoxidică este construită în mod unic pentru a face față traficului pietonal intens și umidității constante care există în grupuri sanitare, băi și dușuri. Indiferent de utilizare, pardoselile noastre rămân curate, sănătoase și antiderapante. Și pentru că aceste podele sunt ușor de întreținut, veți economisi timp și resurse care să țină pasul cu curățarea și dezinfectarea.

Un alt aspect foarte important este acela al personalizării suprafețelor în funcție de proiect, monocrome sau culori amestecate, spatulate, lucioase sau mate.

Pardoseli rasini Epoxidice
Pardoseli epoxidice

Pardoseli din rășini epoxidice pentru spații de birouri

Rășinile epoxidixe au particularități de relief și pot fi folosite în realizarea de obiecte și accesorii de mobilier.
Suprafețele, versatile si multiforme, întotdeauna surprinzătoare pentru posibilitațile lor cromatice în combinații cu diferite materiale, fac crearea obiectelor de mobilier și a obiectelor proiectate pentru amenajări interioare personalizabile.

Pardoseli și amenajări spatii comerciale

Utilizarea rășinilor epoxidice în soluții creative fără rosturi și îmbinări, pentru a uimi, distra sau chiar pentru a găzdui vizitatori; proiecte dedicate spațiilor menite să povestească și să creeze relații.

Pardoseli rasini Epoxidice
Pardoseli rasini Epoxidice

Design interior

Rășinile epoxidice au particularități de relief și pot fi folosite în realizarea de obiecte și accesorii de mobilier.
Suprafețele, versatile si multiforme, întotdeauna surprinzătoare pentru posibilitațile lor cromatice în combinații cu diferite materiale, fac crearea obiectelor de mobilier și a obiectelor proiectate pentru amenajări interioare personalizabile.

Galerie Imagini: