You are here:

Pardoseli poliuretanice

Pardoselile poliuretanice combină aspectul atractiv cu funcţionalitatea şi eficienţa economică. Pardoselile poliuretanice pot fi elastice, insonorizante, decorative şi confortabile, disponibile într-o gamă de variante netede, mate, satinate şi care prezintă emisii scăzute.

GALERIE IMAGINI

Pardoseli și amenajări cu rășină poliuretanică

Pardoselile poliuretanice sunt pardoseli elastice, insonorizante, decorative şi confortabile, disponibile în versiuni antiderapante şi antibacteriene, pentru zone cu standarde ridicate de igienă şi siguranţă. Se recomandă a fi utilizate în spații de locuit, zone de birouri, săli de expoziţii, cantine, restaurante, şcoli, grădiniţe, spitale şi clinici medicale etc.

Pardoseli din rășini poliuretanice pentru spații comerciale

Poliuretanul este un materialul sintetic și este renumit pentru proprietățile sale, extrem de durabil și flexibil. Toate soluțiile noastre pentru pardoseli din rășină sunt adresate cerințelor de trafic mediu, greu si foarte greu și special gândite pentru medii cu cele mai înalte de standarde de igienă posibile.
Combinând durabilitatea și performanța, pardoselile poliuretanice sunt fără rosturi și sunt plăcute din punct de vedere estetic, fiind ideale pentru spațiile moderne cu care se confruntă clienții.
BASF este unul dintre cei mai importanți producători de pardoseli poliuretanice în Europa, având dezvoltaă o gamă cuprinzătoare de sisteme de podele rezistente la uzură, robuste, potrivite pentru o gama larga de aplicatii.
Beneficiile pot include: antiderapante, foarte rezistent la raze UV, reducerea sunetului la impact, design decorativ, igienic.

Pardoseli poliuretanice
Pardoseli poliuretanice

Pardoseli poliuretanice pentru spații de birouri

Spațiile de birou sunt evaluate având cea mai ridicată valoare – fiind centrul de operațiuni comerciale, un loc de întâlnire pentru vizitatori și clienți, precum și o casă pentru angajați în timpul orelor de lucru – asigurați-vă că biroul dvs. face zgomotele potrivite! Zonele de recepție și lobby-urile sunt calea către biroul dvs., iar birourile sunt centrul tuturor activităților de afaceri și trebuie să fie gândite într-o atmosferă liniștită și calmă pentru a vă asigura angajații să se simtă motivați și fără stres .

Pardoseli poliuretanice pentru locuințe, hoteluri și spații pentru timpul liber

Pardoselile pe bază de rășini poliuretanice sunt balanța perfectă dintre confort și durabilitate. Acest tip de pardoseală este suficient de rezistent astfel încât să poată fi aplicat în zone cu trafic pietonal ridicat și pe zone unde pot exista scaune pe rotile însa în același timp podeaua oferă o suprafață flexibilă, placută traficului pietonal, care crește confortul atunci cand mersul pe jos sau statul în picioare este îndelungat. Suprafața specială reduce zgomotul pașilor si transmiterea zgomotului orizontal obtinându-se un mediu liniștit.

Pardoseli poliuretanice
Pardoseli poliuretanice

Pardoseli poliuretanice pentru garaje, parcări și service auto

Parcarile de masini, din locuințe sau cele multietajate, prezinta cateva caracteristici distincte prin care se diferentiaza de celelate tipuri de constructii: un numar ridicat de grinzi si un numar redus de stalpi de sustinere, pentru eficientizarea spatiului interior; un raport ridicat intre greutatea statica si greutatea dinamica; prezinta un nivel vibratii ridicat datorita traficului de masini; in toate parcarile multietajate deschise (fara pereti exteriori), elementele structurale sunt supuse in mod diferentiat la temperaturi, ciclu inghet-dezghet, radiatii UV, conditii climatice; greutatea constanta la care sunt supuse, incarcarea pe timpul zilei si eliberarea pe timpul noptii, dilatarea si contractarea placilor in functie de sezon si temperaturilor din timpul zilei si noptii, combinate cu vibratiile produse de traficul de masini, conduc la aparitia fisurilor, in care ulterior sarurile de degivrare patrund si incep sa atace. Sistemele de protectie a parcarilor de masini din gama MasterSeal Traffic®, dezvoltate de BASF, se adreseaza tuturor acestor solicitari. Ele sunt destinate sa acopere toate cerintele spatiilor de parcare in functie de solicitarile prezente. Aceste sisteme de parcari se pot imparti in: – Sisteme elastice, cu capacitate de acomodare a fisurilor din substrat; – Sisteme rigide, fara capacitate de acoperire a fisurilor din substrat. Sistemele elastice pot fi: – Sisteme ce incorporeaza membrana hidroizolatoare poliuretanica foarte elastica; – Sisteme ce incorporeaza strat de baza poliuretanic elastic; – Sisteme ce incorporeaza si membrana si strat poliuretanic (pentru zonele extrem de supuse solicitarilor climatice si UV).

Galerie Imagini: