You are here:

Micro Terrazzo Lixio

Evoluția tradiției. O pardoseala plină de istorie.

GALERIE IMAGINI

Pardoseala Micro Terrazzo Lixio

Cu pardoselile Lixio reînnoim marea tradiție italiană de pardoseli venețiene. Emblemă a clasicismului, eleganței și rafinamentului, este înrădăcinată în Veneția Dogilor și a ajuns la proeminență în timpul Renașterii. Astăzi, datorită Ideal Work, terasa Venețiană se întoarce cu un finisaj decorativ modern și inovator.

Terrazzo Venețian, în doar 5 mm grosime

Astăzi, datorită Ideal Work, pardoselile terrazzo Venețiene se întorc cu o pardoseală decorativă modernă și inovatoare. Grosimea de numai 5-6 milimetri este suficientă pentru a obține o podea continuă originală, constând dintr-o bază de ciment și o marmură de înaltă calitate care poate fi amestecată în diferite combinații de culori și finisaje.

covor piatra
covor piatra

Lixio: Pardoseli Venețiene adaptate pentru toate nevoile dvs.

Pardoseala terrazzo Venețiană reprezintă evoluția tehnică a unei tradiții antice. De aceea, natura clasică a lui Lixio este o potrivire perfectă cu designul contemporan, precum și cu mediile istorice și tradiționale. Pardoselile Lixio poate fi folosite atât în interior, cât și în exterior, cu un finisaj lustruit, satinat anti-alunecare sau chiar buciardat.

Frumos în interior, frumos și la exterior

Sufletul clasic al pardoselii Lixio poate fi perfect combinat cu designul cel mai contemporan și setările istorice și tradiționale, pentru un lux discret și primitor. Pardoselile Lixio poate fi folosite atât pentru medii interioare, cât și exterioare (este rezistent la raze ultraviolete și condiții meteorologice nefavorabile). O alegere din satin lucioasă, rezistentă la alunecare sau chiar buciardată, face Lixio ideal în cele mai diverse spații: rezidențiale, comerciale, educative, hoteluri, muzee sau în clădiri publice.

covor piatra

Etape sistem

MICRO TERRAZZO LIXIO

A. Pregătirea suprafeței

B. Aplicarea stratului epoxidic și cuarț

1. Aplicarea  pardoselii Lixio

2. Finisarea suprafeței

3. Șlefuire

4. Chituire

5. Lustruire

6. Aplicarea tratamentului de protecție

Galerie Imagini: