You are here:

Pardoseli Rasico

Suprafețe perfecte de-a lungul timpului

GALERIE IMAGINI

Pardoseli Rasico

Rasico ® este un strat decorativ pe bază de ciment pentru zone exterioare, oferind o rezistență ridicată la uzură, dar cu o grosime de doar 3-4 mm.
Rasico ® este aplicat prin mistrie pe substraturi noi sau existente și oferă modele originale caracterizate prin finisaje unice care pot fi modificate prin alegerea culorii și prin tehnica de aplicare.
Rasico ® este aplicat rapid cu o cerință minimă de material și fără a fi nevoie de îndepărtarea plăcii existente, făcându-l perfect pentru renovări pe terase și balcoane.
Amestecul, constând dintr-o pulbere pe bază de cuarț și un polimer pe bază de apă, este aplicat prin mistrie în două straturi, cu o finisare finală care dezvăluie adâncimea și mișcarea.

Beneficii

Alegerea Rasico ® înseamnă a se bucura de suprafețe care își păstrează aspectul perfect în timp. Acest lucru se datorează tratamentelor exclusive de protecție care fac suprafața extrem de rezistentă la abraziune, uleiuri, apă, agenți atmosferici și raze UV.

Pardoseala Rasico ® se poate aplica pe suporturi noi sau vechi. În cazul celor vechi, se poate  aplica peste sape din beton, peste beton amprentat deteriorat, peste gresie sau travertin, după o pregătire în prealabil a stratului suport.

Pardoseli Rasico
Pardoseli Rasico

Un design original

Dimensiunea minimalistă a lui Rasico ® evidențiază materialele naturale pe care le combină, structurile arhitecturale din apropiere și mobilierul combinat, fie că este aplicat într-o grădină sau în orice altă zonă în aer liber: Rasico ® vă permite să obțineți un mediu elegant în care să vă odihniți și să vă relaxați, pentru a regenera atat corpul cat si mintea.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru renovarea zonelor exterioare, rețineți că Rasico ® poate fi aplicat atât pe substraturi noi, cât și pe cele existente, evitând necesitatea unor lucrări de restaurare greoaie, făcându-l să fie o soluție ideală pentru renovări pentru terase și balcoane. Timpul de aplicare rapid permite trecerea pe Rasico ® la câteva ore după instalare. Oferind o suprafață rezistentă la alunecare, Rasico ® este, de asemenea, potrivit pentru aplicațiile pentru piscină.

Rapid de instalat

În funcție de sezon, climă și complexitatea intenției de proiectare, echipa noastră de aplicatori este capabilă să realizeze cca. 200 mp de pardoseli Rasico ® în aproximativ 2-3 zile. Rasico ® asigură instalarea rapidă a suprafețelor și care durează în timp.

Ușor de curățat și menținut, Rasico ® este o soluție de lungă durată. Datorită tratamentelor exclusive de protecție, suprafața se dovedește extrem de rezistentă la abraziune, uleiuri, apă, agenți atmosferici și raze UV. Rezistența ridicată la uzură a fost dovedită de mai multe teste.

Pardoseli Rasico hotel

Galerie Imagini: