You are here:

Nuvolato Architop

Stilul brutalist isi intoarce adevarata fata a betonului:
aspectul puternic, decisiv si industrial

GALERIE IMAGINI

NUVOLATO ARCHITOP – Ce inseamna?

Nuvolato Architop este un amestec de ciment si alte ingrediente care, la o grosime aplicată de doar 4-6 mm, va permit sa depastii limitele de grosime si greutate ale betonului traditional, mentinand in acelasi timp frumusetea si robustetea acestuia. Acest lucru este posibil, mentinand totodata atentia la detalii, creand o valoare estetica ridicata intr-o gama de optiuni de culoare.

Beneficii

Efectul obtinut este acela al unei suprafete continue, cu rosturi, care satisface cerintele de pardoseala nu numai pentru locuintele moderne minimaliste, ci si pentru mansarde in stil industrial, spatii publice, expozitii si spatii comerciale.

Nu este nevoie de indepartarea placii existente. Este ideal pentru renovari.
Nuvolato Architop poate fi utilizat atat pe zone interioare cat si pe cele exterioare si poate fi aplicat pe orice substrat solid, pregatit chiar si atunci cand este prezenta incalzire prin pardoseala. Este ideal pentru renovarea pardoselilor existente din beton, ceramica, marmura sau sape mecanizate fara indepartarea suprafetei vechi.

Nuvolato Architop
Nuvolato Architop

Datorita proprietatilor sale de inalta rezistenta si a proprietatilor adezive, Nuvolato Architop este de asemenea recomandat pentru restaurarea pardoselilor industriale si comerciale sau chiar a zonelor supuse traficului foarte mare. Nuvolato Architop este potrivit pentru utilizare la exterior, deoarece asigura o excelentă rezistenta la agenti chimici si atmosferici, abraziune si inghet.

Conceptul de Nuvolato Architop ofera clientului o mare flexibilitate in optiunile de design estetic: este furnizat intr-o gamă de 29 de culori standard care, combinate cu efectul involburat caracteristic (nuante dinamice) caracteristice betonului vechi, ofera o gama aproape nelimitata de finisaje. Nivelul efectului omogen sau tulbure al finisajului este creat in colaborare cu Beneficiarul. La fel ca betonul solid, acesta poate fi tratat cu pete chimice colorate pentru a obtine si finisaje originale si exclusive pentru pardoseala.

Nuvolato Architop

Etape sistem

NUVOLATO ARCHITOP

1. Pregatirea suprafetei

2. Aplicarea primului strat de amestec colorant de intarire + Catalizator

3. Aplicarea celui de-al doilea strat de amestec Colorant de intarire + Catalizator

4. Finisarea suprafetei cu o masina de driscuit (elicopter)

5. Curatarea suprafetei

6. Aplicarea sigilantului

Galerie Imagini: