You are here:

Nuvolato Architop

Stilul brutalist își întoarce adevărata față a betonului:
aspectul puternic, decisiv și industrial.

GALERIE IMAGINI

NUVOLATO ARCHITOP – Ce înseamnă?

Nuvolato Architop este un amestec de ciment și alte ingrediente care, la o grosime aplicată de doar 3-4 mm, vă permit să depășiți limitele de grosime și greutate ale betonului tradițional, menținând în același timp frumusețea și robustețea acestuia. Acest lucru este posibil, menținând totodată atenția la detalii, creând o valoare estetică ridicată într-o gamă de opțiuni de culoare.

Beneficii

Efectul obținut este acela al unei suprafețe continue, cu rosturi, care satisface cerințele de pardoseală nu numai pentru locuințele moderne minimaliste, ci și pentru mansarde în stil industrial, spații publice, expoziții și spații comerciale.

Nu este nevoie de îndepărtarea plăcii existente. Este ideal pentru renovări.
Nuvolato Architop poate fi utilizat atât pe plan intern cât și extern și poate fi aplicat pe orice substrat solid, pregătit chiar și atunci când este prezentă o încălzire prin pardoseală. Este ideal pentru renovarea pardoselilor existente din beton, ceramică, marmură sau șape de nisip și ciment fără îndepărtarea suprafeței vechi.

Nuvolato Architop
Nuvolato Architop

Datorită proprietăților sale de înaltă rezistență și a proprietăților adezive, Nuvolato Architop este de asemenea recomandat pentru restaurarea marilor podele industriale și comerciale sau chiar a oricărei zone de nivelare supuse traficului mare. Nuvolato Architop este potrivit pentru utilizare externă, deoarece asigură o excelentă rezistență la agenți chimici și atmosferici, abraziune și îngheț.

Conceptul de Nuvolato Architop oferă clientului o mare flexibilitate în opțiunile de design estetic: este furnizat într-o gamă de 29 de culori standard care, combinate cu efectul cloud caracteristic (nuanțe dinamice) caracteristice betonului în vârstă, oferă o gamă aproape nelimitată de finisaje. Nivelul efectului omogen sau tulbure al finisajului este creat în colaborare cu designerul. La fel ca betonul solid, acesta poate fi tratat cu pete chimice colorate pentru a obține și finisaje originale și exclusive pentru pardoseală.

Nuvolato Architop

Etape sistem

NUVOLATO ARCHITOP

1. Pregătirea suprafeței

2. Aplicarea cu gletiera a primului strat de amestec Colorant de întărire + Catalizator

3. Aplicarea cu gletiera a celui de-al doilea strat de amestec Colorant de întărire + Catalizator

4. Finisarea suprafaței cu o mașina de driscuit (elicopter)

5. Curățarea suprafeței

6. Aplicarea sigiliului

Galerie Imagini: