You are here:

Pardoseli Microtopping IdealWork

Este un produs nou, gândit pentru suprafețe noi sau la renovarea suprafețelor vechi (pardoseli, pereți, scări sau mobilier).

GALERIE IMAGINI

Microtopping – produs inovativ aplicat în grosimi mici

Pardoseli din Microtopping este o pardoseală continuă, fără rosturi, în grosime de 3 mm. Microtoppingul este foarte rezistent la trafic și proprietățile sale de adeziune permit să fie folosit pe o mare varietate de straturi suport (șapă mecanizată, beton, gresie, mozaic, metal, lemn – osb, mdf, pal) practic se poate aplica peste orice suport strat rigid.

Microtopping suprafață continuă: pardoseală, perete, scară

Microtopping poate fi folosit atât la interior cât și la exterior pentru a obține diferite efecte pentru pardoseală (se pote aplica peste el epoxy, sau poate fi tratat cu acid pentru un efect de colorare natural). Este perfect pentru renovarea pardoselilor vechi din beton, dar și pentru pardoseli noi. Are extraordinare proprietăți de adeziune.
Microtopping poate fi aplicat pe aproape orice suprafață solidă. Poate fi folosit pe pereți sau pe pardoseală, cu rol decorativ sau de protecție.

pardoseli microtopping
pardoseli microtopping

Material inovator: reînnoiți suprafața în doar 3 milimetri.

Microtopping este un ciment modificat cu polimer (amestec de ciment, praf de marmură și polimer), făcut pentru a fi aplicat în multiple straturi foarte subțiri. Este foarte rezistent la trafic și proprietățile sale de adeziune permit să fie folosit pe o mare varietate de straturi suport (beton, metal, lemn).

Pardoselile din microtopping sunt un produs ideal pentru magazine, centre comerciale, birouri, restaurante, apartamente etc. Microtopping este rezistent la zgârieturi, nu se decolorează, se usucă repede reducând timpii de executare a fazelor de aplicare ale produsului. Grosimea stratului final este de 2-3 mm, iar suprafața rezultată este fină și antialunecare având un finisaj decorativ atractiv. Microtopping este economic și durabil, foarte rezistent la traficul pietonal. De asemenea este rezistent la agentii atmosferici și la ciclul îngheț – dezgheț.

Continuitatea ideilor tale: la revedere rosturi inestetice.

Microtopping este soluția ideală pentru cei cărora nu le plac îmbinările, deoarece vă permite să creați suprafețe continue, atât la interior cât și la exterior, fără rosturi.
Caracteristicile sale extraordinare îl fac ideal atât pentru suprafețele orizontale, cât și pentru cele verticale, cum ar fi pereți, scări, băi și cabine de duș. Microtopping oferă spațiu ideilor dvs., fără rosturi.

pardoseli microtopping

Sisteme

Pardoseli Microtopping (2 x BC, 2 x FC)

A. Pregătirea suprafeței

B. Aplicarea amorsei

1. Aplicarea Microtopping BC în 2 straturi

2. Șlefuirea și curățarea suprafeței

3. Aplicarea primului strat de Microtopping FC

4. Șlefuirea și curățarea suprafeței

5. Aplicarea a 2 straturi de Microtopping FC

6. Șlefuirea și curățarea suprafeței

7. Aplicarea PU WB sau PU SB

Pereți Microtopping ( 1 x HP, 2 x FC)

1. Aplicarea Microtopping HP într-un strat sau două

2. Șlefuirea și curățarea suprafeței

3. Aplicarea primului strat de Microtopping FC

4. Șlefuirea și curățarea suprafeței

5. Aplicarea unui al 2-lea strat de Microtopping FC, în funcție de finisajul dorit

6. Șlefuirea suprafeței

7. Aplicarea PU WB sau PU SB

Galerie Imagini: