You are here:

SassoItalia

Frumos și accesibil

GALERIE IMAGINI

Pardoseli SassoItalia

Sassoitalia ® este un sistem natural pentru crearea rapidă de pavaje decorative. Cu Sassoitalia ®, agregatele naturale colorate, cum ar fi marmura, pietricelele sparte și piatra zdrobita, sunt combinate cu culorile naturii, oferind designerilor șii aplicatorilor, libertatea pentru a crea peisaje remarcabile și unice.

Beneficii SassoItalia®

SassoItalia ® este unic și poate avea finisaje personalizate

Designerii și clienții pot alege atât culoarea cimentului, cât și tipul, culoarea și tipul agregatelor, rotunde sau colțuroase. Ideal Work Color Mix este disponibil în 5 culori standard care devin zece sau mai multe atunci când cimentul gri este înlocuit integral sau parțial cu alb. Agregatele ar putea fi din colecția proprie a Ideal Work sau din mai mulți furnizori locali, unde este necesară empatia cu culori și finisaje tradiționale. Agregatele pot fi spălate, cu pietricele rotunde sau cu piatră spartă, care este mai bună pentru rezistența la alunecare. Adâncimea de expunere a agregatului, controlată de deactivatorul de suprafață Ideal Work, contribuie la aspectul final.

SassoItalia®
SassoItalia®

Este extrem de adaptabil

SassoItalia ® are nevoie de o grosime de doar 3 cm. Aceasta are ca rezultat o adaptabilitate excepțională, ceea ce îl face ideal pentru renovarea podelelor existente. În aceste cazuri, este suficient să aplicați un grund, IDEAL BOND, pentru a face placa să adere la suportul din beton. Nu are nevoie de întreținere și caracteristicile sale originale rămân neschimbate în timp.

Potrivit pentru toate condițiile climatice

Suprafața Sassoitalia ® va fi tratată cu sigilanți de protecție speciali, care inhibă praful, împiedică pătrunderea umezelii și garantează longevitatea aspectului și durabilității prin rezistența la majoritatea agenților externi. Sigilanții speciali protejează, de asemenea, pardoseala Sassoitalia ® de efectele ciclurilor de îngheț / dezgheț sau de pulverizarea apei sărate. În toate cazurile tratamentele sunt aplicate rapid și economic de către tehnicienii nostri la încheierea lucrărilor. Este recomandat, in funcție de trafic, ca o dată la doi ani să repetați aplicarea protecției prin resigilarea suprafețelor.

SassoItalia®

Galerie Imagini: