Cerere de oferta

Puteți solicita o ofertă gratuită pentru o pardoseala din rășină prin completarea acestui formular. Dacă este necesar, vom evalua locația personală, pentru a vă oferi sfaturi personalizate și profesionale. Sau ne puteti contacta la 0722 586 386 / 0723 824 989

Va rugam sa ne furnizati cat mai multe detalii despre cererea de oferta.

Este foarte important sa ne specificatii urmatoare informatii tehnice:

 • Stratul Suport
 • Suprafata
 • Tipul de sistem

  Client: Persoana Fizica*Persoana Juridica*

  Nume si Prenume:

  Firma:

  Adresa de instalare:

  Tipologie

  În conformitate cu legislația în vigoare, vă rugăm să rețineți: informațiile personale colectate și prelucrate în format electronic vor fi utilizate pentru a vă transmite informații comerciale suplimentare și pentru scopuri statistice și de cercetare de piață; aprobarea utilizării informațiilor personale este opțională și puteți refuza să primiți informații comerciale și oferte. Persoana vizată poate: să solicite confirmarea existenței sau nu a informațiilor despre acestea; solicită ca informațiile utilizate ilegal să fie șterse sau indisponibile; solicitați ca informațiile să fie actualizate și adăugate; persoana în cauză are, de asemenea, dreptul de a se opune utilizării informațiilor cu caracter personal în tot sau în parte.

  După ce am citit această Comunicare și în conformitate cu drepturile mele legale, consimt la utilizarea informațiilor furnizate de mine în acest formular în scopurile și în măsura descrise în Comunicare.