You are here:

Despre noi

Cine suntem?

Bine ați venit la Concrete Art! Suntem o companie de construcție românească, specializată în pregătirea și instalarea de pardoseli decorative pentru interior și exterior, atât pentru uz rezidențial, comercial, dar și pentru uz industrial. Am finalizat cu succes nenumărate proiecte în România, dar și în străinătate.

De peste un deceniu pregătim, reparăm și aplicăm pe suporturi diferite pardoseli pe bază de microciment, pardoseli epoxidice, pardoseli decorative de piatră naturală, pardoseli de tip mozaic venețian, pavaje decorative, pardoseli de ciment, pardoseli de beton și pardoseli poliuretanice.

În funcție de obiectivele fiecărui proiect în parte, renovăm, montăm și/sau refacem în totalitate fiecare podea la care lucrăm, transformând cele mai banale suprafațe în pardoseli cu personalitate.

Mai mult decât atât, datorită produselor și a tehnologiei folosite, a modului de aplicare și a expertizei echipei noastre, putem acoperi impecabil suprafețe mai dificil de abordat, precum pereți, trepte, mobilă și chiar obiecte decorative de mici dimensiuni.

Durata de viață a unei pardoseli este la fel de importantă precum aspectul acesteia, dar și siguranța și conformitatea cu regulile din ce în ce mai stricte, impuse atât în cadrul construcțiilor rezidențiale, dar mai ales a celor industriale.

Testăm, învățăm și suntem în permanență la curent cu cele mai noi tehnologii și soluții pentru a putea aplica sisteme inovatoare de pardoseală, care depășesc cerințele piețelor de înaltă performanță sau de nișă.

Toate produsele utilizate de echipa noastră sunt alese pentru a oferi clienților noștri costuri optimizate, performanță superioară și durabilitate.

Viziunea Concrete Art

La Concrete Art Construct, ne-am construit compania în jurul premisei că există încă o dorință puternică în piață de a face lucrurile corect și de a duce la bun sfârșit orice proiect din prima.

Întrucât am reușit să ne dezvoltăm grație relațiilor pe care le-am construit în timp cu clienții noștri, acestea reprezintă cel mai important lucru pentru compania noastră. Așadar, ne angajăm să livrăm de fiecare dată, indiferent de amploarea proiectului, aceeași calitate ireproșabilă.

Valori Concrete Art

La Concrete Art ne mândrim că oferim sisteme de pardoseală personalizate în cele mai mici detalii, pentru a răspunde celor mai stricte cerințe: de la pardoseli din mortar poliuretanic, pardoseli antisatice sau ignifuge, până la pardoseli rezistente la substanțe chimice, antipraf, antimicrobiene și pardoseli decorative de proveniență egipteană, aduse la rang de artă de curentul Art Deco.

Ne consiliem permanent clienții, anticipând diverse probleme pe termen mediu sau lung, care pot afecta diferitele tipuri de pardosea. Avem cunoștințele și experiența necesară pentru a iniția, susține și a finaliza proiecte mari și foarte mari. Suntem mai mult decât motivați să performăm peste așteptări și suntem mândri de relațiile și reputația construite în tot acest timp.

Majoritatea clienților noștri se bazează pe noi pentru a găsi soluții la probleme ce țin de estetică, siguranță, calitate și/sau protecție. Înainte de a face orice recomandare, ascultăm și ținem cont întotdeauna de dorințele acestora.

Onestitatea și respectarea termenelor de livrare reprezintă o garanție a serviciilor pe care le oferim. Așadar suntem rapizi, eficienți și mereu atenți la detalii, deoarece timpul este un factor esențial pentru succesul oricărui proiect.

De ce să alegi Concrete Art?

  • Experiență în aplicarea de pardoseli diferite de peste 10 ani. Când vine vorba de o lucrare îndeplinită la standarde ridicate, experiența este crucială. Portofoliul nostru extins cu lucrări ample atât în România, cât și în străinătate servește drept mărturie pentru experiența vastă acumulată de-a lungul anilor.
  • Experiență cât mai plăcută pentru clienții noștri. Amenajările și renovările sau proiectele de construcție, în general, nu reprezintă o plăcere decât în momentul când te bucuri de rezultatul final. Așadar, fie că ești proprietar de apartament sau casă, fie că ai un spațiu comercial sau ești un designer de interior sau arhitect îți vom oferi nu doar serviciile noastre de aplicare, ci și expertiza noastră tehnică și orice sfat care te poate ajuta în a obține rezultatul dorit și bineînțeles, o pardoseală fără cusur!
  • Experiență de lucru &Colaborare excelentă cu diferite echipe de arhitecți și designeri. Înțelegem și punem în practică cerințele specifice de design sau proiectare venite din partea echipelor specializate de arhitecti sau designeri.
  • Viziunea ta este viziunea noastră! Te putem ajuta cu idei, inspirație pentru proiectul tău. Cu echipa Concrete Art alături, orice lucru posibil devine realizabil.
  • Lucrări unice, irepetabile. Ai opțiuni nelimitate să alegi culori și texturi pentru o pardoseală personalizată în cele mai mici detalii. Cel mai mare avantaj îl reprezintă faptul că pardoselile Concrete Art rezistă la toate tipurile de daune obișnuite și neobișnuite, astfel încât podeaua se va păstra intactă și frumoasă pe termen lung.
  • Încredere. Ne asumăm să îndeplinim sarcinile date în termen, respectând în același timp bugetul alocat.
  • Comunicăm eficient. Cu cât comunicarea este mai bună și mai deschisă, cu atât vor exista mai puține lucruri neclare sau neînțelegeri, fapt ce reprezintă o condiție esențială pentru a primi la final pardoseala și finisajul pe care ți-l dorești.

Vino să ne cunoști! Scrie-ne folosind formularul de contact din site sau pe mail la office@concreteart.ro.

Ne poți suna și la următoarele numere de telefon : 0722 586 386 / 0723 824 989.

Clienti