You are here:

Pardoseală decorativă exterioară Rasico®

Pardoseli decorative de înaltă performanță

GALERIE IMAGINI

Ce este pardoseala decorativă Rasico®?

Pardoseala decorativă Rasico® este un material de construcție pe bază de ciment, special formulat pentru suprafețele din exterior, care au nevoie de rezistență superioară. Cu Rasico®, vei obține pardoseli extrem de rezistente la abraziune, uzură, trafic intens, pete de ulei, apă, agenți atmosferici, dar și la razele UV.

Cu o grosime de doar 3-4mm, Rasico® este aplicat manual, prin mistrie, atât pe suporturi noi sau pe suporturi existente. În cazul unei renovări sau reamenajări, pardoseala R asico® se poate aplica peste șape din beton, beton amprentat deteriorat, peste gresie sau travertin, după ce stratul suport a fost pregătit în prealabil de către echipa de aplicatori.

Întrucât nu este nevoie de îndepărtarea pardoselilor existente, acest material de construcții este ideal pentru renovările teraselor și balcoanelor. În plus, Rasico® formează o suprafață anti-alunecare perfectă. De aceea, este recomandată utilizarea sa și pentru suprafața din jurul piscinelor, inclusiv peste puntea piscinei.

În funcție de anotimp, condițiile meteo și complexitatea lucrării, echipa de constructori Concrete Art poate instala 200 m² de pardoseală exterioară Rasico® în aproximativ 2-3 zile. În afară de timpul redus de aplicare, avantajul acestui material este că permite traficul peste suprafețele instalate la doar câteva ore după finalizarea proiectului.

Materialul conține pulbere de cuarț și polimeri pe bază de apă, aplicându-se rapid și ușor prin mistrie, în două straturi. Sablarea finală creează un design minimalist cu efecte de adâncime și de mișcare unice, atât de apreciat de către designeri și arhitecți. Ca și microcimentul, se poate aplica continuu, fără întreruperi, fără limitări sau îmbinări inestetice, în funcție de suprafață.

Rezultatul obținut este original, mereu diferit. Ținând cont de culoarea aleasă, din cele 29 disponibile, designul pardoselilor exterioare poate deveni cu adevărat fascinant. Fiecare pardoseală se poate personaliza cu ajutorul nuanțelor și a celor două efecte posibile: efectul clasic expresiv și varianta sa mai discretă, Rasico Touch, ideală pentru grădini, foișoare sau terase.

Podelele decorative exterioare Rasico® se potrivesc cu orice mobilier de exterior, cu spații verzi sau grădini, deoarece creează un spațiu neutru, ce pune în valoare plantele, florile, apa și lemnul.

Pardoselele decorative exterioare Rasico® reprezintă o soluție eficientă nu doar pentru ușurința de aplicare și durabilitate, dar și pentru că sunt ușor de curățat și de întreținut.

Care sunt avantajele pardoselilor decorative Rasico®?

  • Grosime de doar 3-4mm. Alegere excelentă pentru renovări, reamenajări sau recondiționări.
  • Suprafață continuă, fără limite, fără îmbinări, fără rosturi inestetice.
  • Se aplică rapid.
  • Se pot folosi la câteva ore după instalare
  • Pardoseli anti-alunecare
  • Extrem de rezistente la diferiți factori (mecanici, chimici, meteo)
  • Rezistente la îngheț-dezgheț
  • Ușor de curățat și de întreținut
  • Se pot folosi pentru suprafețele din jurul piscinei
  • Ideale pentru spații comerciale, rezidențiale și industriale cu trafic intens
Pardoseli Rasico
Pardoseli Rasico

Cât de rezistente sunt pardoselile exterioare Rasico®?

Formula Ideal Work pentru pardoselile decorative exterioare Rasico® a trecut nenumărate teste de rezistență în laboratoare destinate evaluării materialelor de construcții.

Clasificarea acestor teste poziționează Rasico® drept soluție pentru spațiile exterioare unde există trafic substanțial sau trafic intens, precum intrările din fața magazinelor, centrelor comerciale, spațiilor publice, în parcuri, pe trotuare sau în holurile și intrările restaurantelor și a hotelurilor.

În plus, acest material unic este rezistent la apă, la agenți atmosferici și la diferențele mari de temperatură, dar are și proprietăți anti-alunecare. De aceea, se poate utiliza pe suprafațele din jurul piscinelor, lacurilor de agrement sau a fântânilor.

Mai mult decât atât, pardoselile exterioare Rasico® sunt rezistente la pete de ulei, la apă, la abraziune, la uzură. Nu crapă, nu se fisurează și sunt mai mult decât de durabile.

Galerie Imagini: