Despre Microtopping / Microciment

Microciment sau Microtopping este un material subțire și versatil care permite crearea de spații unice pline de culoare. Cu Microtopping, este posibil să se acopere pardoselile, pereții și toate tipurile de suprafețe într-un mod exclusiv, motiv pentru care este sistemul ales de către designerii de interior profesioniști pentru a oferi calitate și distincția spațiilor.

Microtopping | Microciment este un material pe baza de rasina, ciment si polimeri. Cu o grosime de numai 2/3 mm și cu proprietăți adezive mari pentru suprafețe multiple, este ideal pentru lucrări de renovare rapidă, fără a fi necesară înlăturarea suprafeței existente, economisind timp și bani.

Principalele caracteristici și avantaje ale DekoResin® Microtopping | Microciment:

• Crează o suprafață continuă fara rosturi.
• Oferă un spațiu distinct.
• Curățare ușoară.
• Grosime minimă. Cu o grosime de aproximativ 2 mm, se usucă cu ușurință în contact cu alte materiale și nu necesită schimbarea cotelor.
• Capacitate adezivă mare. Are adeziune mare pe toate suprafețele de tip: ciment, beton, metal, lemn, gresie și marmura.
• Disponibil într-o gamă largă de culori, peste 300.
• Modernitate, eleganță și sofisticare.

Microtopping permite crearea de spații unice atat podele cat și pereți acoperite cu un material care se distinge prin eleganța sa unică. A fost ales ca unul dintre cele mai sofisticate materiale din domeniul designului interior, al arhitecturii și al profesioniștilor în design.

Materialul este aplicat manual cu o gletiera, ceea ce înseamnă că în fiecare lucrare textura suprafeței este irepetabilă. Ca și alte materiale fine precum marmura sau lemn, podelele și pereții Microciment sunt întotdeauna unici.

Microtopping oferă culori moi și moderne, simboluri de armonie și echilibru. Culori netede și strălucitoare, aproape șoptite, care se potrivesc fiecărui stil fără a fi dominante și fără rigiditate datorită gamei largi, aproape nelimitate: Microciment poate fi aplicabil în orice nuanță.

Aceste culori se potrivesc cu gustul contemporan al luminii, pentru o experiență extraordinară de stil de viață.

Ai nevoie de mai multe informații?

Dacă sunteți un arhitect, un aplicator de podele de rășină sau chiar un client și doriți mai multe informații despre produsul nostru sau aveți nevoie de o ofertă pentru proiectul dvs., vă rugăm să ne contactați și unul dintre membrii echipei noastre vă va îndruma în obținerea celui mai bun rezultat.

Instalare profesionala

Sistemele noastre microciment sau microtopping sunt realizate cu rășini și catalizatori de cea mai bună calitate, amestecuri agregate și elemente decorative opționale pentru a asigura performanțe superioare și estetică.

Aplicarea în siguranță a sistemului microciment sau microtopping necesită un substrat de beton pregătit și o ventilație corespunzătoare. Rețeaua de instalări locale aprobate vă asigură că învelișul dvs. epoxidic sau poliuretanic este instalat în siguranță și în mod corespunzător, oferindu-vă valoarea de înaltă performanță pe care o așteptați.

Info

Galerie Imagini: